διατροφή | Κεφαλονιά
About Me

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα (Νέα Ιωνία). H αγάπη μου για το αντικείμενο της διατροφής ξεκίνησε από πολύ νωρίς και συγκεκριμένα από τα εφηβικά μου χρόνια και την ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό και τον στίβο στην αγαπημένη μέχρι και σήμερα ομάδα της ΑΕΚ.

Στα 22 τελείωσα το Δημόσιο ΙΕΚ Νέας Ιωνίας στην ειδικότητα "Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής" και στη συνέχεια πήρα την σχετική Κρατική Πιστοποίηση.

Σε ηλικία 25 ετών έδωσα Πανελλήνιες εξετάσεις για το ΑΤΕΙ Κρήτης Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας όπου και αποφοίτησα το 2010.

Το 2011-2012 απέκτησα Μaster Practitioner στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών ΚΕΑΑΔ υπό την πλήρη εποπτεία και συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED www.eating-disorders.org.uk.

Από το 2014 είμαι κάτοχος του πτυχίου του European Institute of Nutritional Medicine E.I.Nu.M καθώς και συνεργάτης του ιατρείου Χρόνιων Νοσημάτων και Μεταβολικών Διαταραχών του Dr.Δημήτρη Τσουκαλά, πραγματοποιώντας εξετάσεις μεταβολομικής μεταβολικό προφίλ.

Είμαι επίσης μέλος της επιστημονικής ομάδας ''διατροφή'' στην οποία και αρθρογραφώ diatrofi.gr Από το 2013 διατηρώ διαιτολογικό γραφείο στο πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς, από όπου και κατάγομαι και επιτέλους είμαι μόνιμη κάτοικος, ώστε να την χαίρομαι όλες τις εποχές του χρόνου!!!

About Me