διατροφή | Κεφαλονιά
Υπηρεσίες

diatrofi-kefalonia-DSC
diatrofi-kefalonia-DSC
diatrofi-kefalonia-DSC
diatrofi-kefalonia-DSC


 • Μπορείτε να με επισκεφθείτε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο!

  Σε περίπτωση κινητικών προβλημάτων ή για κάποιο λόγο δεν έχετε τη δυνατότητα να έρθετε στον χώρο μου, υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης στον χώρο τον δικό σας... εντός νησιού φυσικά!

  Αν πάλι δεν βρίσκεστε στο νησί, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μεταξύ μας υπάρχει δυνατότητα να γίνουν συνεδρίες online μέσω Skype, ή μέσω τηλεφώνου!  Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής μόνο για εσάς


  Ένα πρόγραμμα διατροφής για εσάς είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας (φύλλο, ηλικία, κατάσταση υγείας ή/και ιδιαίτερων καταστάσεων, όπως περιγεννητική περίοδος, εγκυμοσύνη, θηλασμός, αθλητική δραστηριότητα, πρωταθλητισμός, κ.α.)

  αλλά και σύμφωνα με το lifestyle το δικό σας (προτιμήσεις, εργασία, μαγειρικές ικανότητες, έξοδοι σε εστιατόρια, κ.α.)

  Με χαρά σχεδιάζονται προγράμματα διατροφής για παιδάκια, οικογένειες, και ζευγάρια.


  Πρόγραμμα διατροφής 1
  Πρόγραμμα διατροφής 2
  Πρόγραμμα διατροφής 3

 • Ασφαλώς τα τρόφιμα δεν χρειάζεται να ζυγίζονται αλλά εκπαιδευόμαστε στο μέγεθος της μερίδας σύμφωνα με τα δικά μας σωματομετρικά χαρακτηριστικά, έτσι ώστε να είναι εύκολα προσαρμόσιμο άρα και βιώσιμο παντού και πάντα.

  Μιλάμε για συνδυασμούς τροφίμων, συχνότητα γευμάτων, σωστή ενυδάτωση, κ.α. και ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΘΕΡΜΙΔΕΣ.

  Κινητοποιούμαστε ως προς την φυσική δραστηριότητα (οποιαδήποτε και αν είναι αυτή).

  Μαθαίνουμε να ‘ακούμε’ τα μηνύματα του σώματός μας και να είμαστε σε επαφή μαζί του με αγάπη και φροντίδα προς αυτό.

  Πώς γίνεται ?

 • Η σωστή διατροφή είναι θέμα υγείας, ψυχικής ισορροπίας και απόλαυσης! Τρέφομαι σωστά, είμαι υγιής - νιώθω ευεξία! Αλλάζω διατροφικές συνήθειες και ζω καλύτερα!

  Δημιούργησε την ζωή, την υγεία και το σώμα που σου αξίζει!

  Στο πρότυπο Διαιτολογικό Γραφείο ‘διατροφή Κεφαλονιά’ της Μαργαρίτας Βούλτεψη κλείσε ραντεβού με τον καλύτερο εαυτό σου. Μην τον κάνεις να περιμένει άλλο...

  Λεωφόρος Βεργωτή 30, κοντά στα δικαστήρια, τηλ.2671 400428

  Tίποτα δεν έχει καλύτερη γεύση από το να αισθάνεσαι υγιής! 

 

Διατροφική αγωγή

Η επιτυχία όλων των παραπάνω επέρχεται μέσα από την τροποποίηση της συμπεριφοράς η οποία επιτελείται μέσα από διάφορα στάδια και σε κάθε συνεδρία. Περνώντας από όλα τα στάδια της αλλαγής δίνεται έμφαση στην αυτό αποτελεσματικότητα , στη Ζυγαριά Αποφάσεων, στις εναλλακτικές συμπεριφορές κ.α. έτσι ώστε να μεγιστοποιείται το αποτέλεσμα και να διατηρηθεί φυσικά ...για πάντα!

Θα εκπλαγείτε όταν θα δείτε ότι μέσα από την βιοχημική ισορροπία του σώματος και την εξασφάλιση της θρέψης, χάνεται το πλεονάζον βάρος χωρίς στερήσεις, υπομονή και κόπο, όπως πολλοί θεωρούν ότι σημαίνει μια δίαιτα..! To σώμα ισορροπεί φυσικά, ζητώντας από εμάς να το βοηθήσουμε να βρει αυτή την ισορροπία..!


Όποτε με χρειάζεστε θα είμαι εκει...!

Τηλεφωνήστε μου ή στείλτε μου μήνυμα αν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε ενίσχυση ή βοήθεια...
Εγώ πάντα θα βρίσκομαι δίπλα σας... μην διστάσετε να το ζητήσετε!

Η σωστή διατροφή για εμένα είναι στάση ζωής και όχι κάτι που προσπαθώ να επιβάλλω στον εαυτό μου ή στα άτομα που με επισκέπτονται.
Έρχεται αβίαστα και φυσικά...